Speel geluid. Speel geluid. Speel geluid. Speel geluid.
Jouw interieur, onze expertise

Werkplek- en kantoorconcepten presenteren, is een belevenis regisseren

Exclusieve producten, (design)meubels en volledig verzorgde werkplekken voegen echt iets toe aan het kantoorleven. Het is iets tastbaars dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt, iets zegt over waar je voor staat en waarde aan hecht. Bij Skript streven wij ernaar om ook van het aanschafproces een echte belevenis te maken. Een bijna tastbare sensatie die wij vanaf de persoonlijke kennismaking tot de op- en aflevering in geuren en kleuren regisseren.

Scene 1

Kennismaken met een “auditie” op locatie

Zoals elk script begint ook onze samenwerking met interactie. Jij bent uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor maar we gaan nog liever langs op locatie. Zo kunnen we tijdens het kennismaken direct feeling krijgen met de sfeer van de omgeving en meedenken met alle mogelijkheden die de ruimtes te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een optimale inrichting van de werkplekken zodat daar efficiënt, en dus productief, gewerkt kan worden. Heb jij een architect ingeschakeld? Dan zitten wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium met hem, haar of hen om tafel.

Scene 2

Werkplek ‘eigen maken’ met een uniek interieurconcept op maat

Met aandacht voor de functionaliteit en productiviteit van de werkplekken en de geambieerde uitstraling en beleving van het kantoorinterieur in zijn geheel, werken wij een totaalconcept uit. Dit gedetailleerd uitgewerkte concept presenteren wij persoonlijk aan jou en gaan na het doorvoeren van eventuele aanpassingen en/of toevoegingen aan de slag. Uiteraard houdt een centraal aanspreekpunt bij Skript jullie proactief op de hoogte van de voortgang. Zo heb jij hier geen omkijken naar en weet je dat het gewoon geregeld wordt.

Scene 3

Installatie van producten

In afstemming met de overkoepelende planning zorgen wij dat alle producten op tijd gereed zijn om in het kantoorinterieur geïntegreerd te worden. Alle producten ter invulling van de werkplekken en/of het designmeubilair worden netjes door onze logistieke medewerkers op locatie afgeleverd op een moment dat dit het best uitkomt. Wanneer er iets gemonteerd moet worden, zorgt onze montagecrew daar desgewenst graag voor. Zo zorgen we samen voor werkplekken die optimaal aansluiten bij het gebruik, de sfeer en gewenste uitstraling van de werkomgeving.