Speel geluid. Speel geluid. Speel geluid. Speel geluid.

Over ons

Welkom in de wereld van werkplekken, designmeubels en interieurdesign

Wij zijn Skript,

Een dienstverlener die met persoonlijke aandacht interieurs tot leven brengen. Ieder interieur heeft een eigen karakter en omdat wij al tientallen jaren actief zijn in de wereld van interieurs kunnen wij jouw verhaal, stijl en ambitie matchen met een compleet interieur, dat waarde toevoegt aan het gebruik en de sfeer van elke ruimte. Van kantoortuinen tot directiekamers en van de entree tot het bedrijfsrestaurant.

 Classics never go out of style.
 Classics never go out of style.
Interiors are like movies

De wereld van interieur gezien door de lens van Skript

Kijk, in onze ogen is een interieur meer dan gewoon een interieur. Wij zien interieurs zoals we films ook zien; ze vertellen een verhaal, met jouw organisatie in de hoofdrol. Ga dus in de regisseursstoel zitten, schrijf jullie eigen interieurverhaal en breng het samen met onze adviseurs tot leven.

Lights. Camera. Attention!

Focus op duurzaamheid zit in onze natuur

Bij Skript werken we met respect voor onze omgeving. Dat betekent dat we aandacht hebben voor de wereld om ons heen, waarbij de continuïteit van mens en milieu als uitgangspunt geldt.

Kwaliteit meets flexibiliteit

Onafhankelijke partner voor ieder type interieur

Bij Skript staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Omdat het om jouw unieke interieur gaat staan jullie unieke wensen centraal bij het selecteren en installeren van het best passende meubilair bij het doel, gebruik en sfeer van de ruimte. Hier kunnen wij als persoonlijke, professionele en proactieve partner dan ook merkonafhankelijk en op maat advies en invulling aan geven.

You see?

De 4 C’s van Skript

Create.

Met het selecteren van de verschillende producten creëren we samen de best passende sfeer bij jouw interieur. Neem de regie in handen en leef het script van jullie organisatie.

Character.

Bij elk karakter past een interieur en bij elk interieur past een product dat het een uniek karakter geeft. Welk unieke verhaal wil jij dat het interieur vertelt? Welk gevoel moet het uitstralen?

Connect.

Maak het interieur ‘eigen’ door producten op maat te matchen met het verhaal en de identiteit van jullie organisatie. Op basis van onze dealerships met verschillende merken zijn wij de verbindende factor voor de Nederlandse markt.

Comfort.

Samen streven we behalve functionaliteit ook naar een stukje comfort van het interieur. Het gevoel van op je (werk)plek zijn in de setting van iedere ruimte.

Act now.

Own your own

Breng het script van jouw interieurverhaal tot leven met een samenwerking op maat. Neem nu contact op, wij leggen de rode loper alvast voor je uit.